Tiden..?

Godmiddag kära vänner..

Det är helt sjukt, tiden, dagarna, veckorna och månaderna bara springer förbi.. Man hinner kanppt andas innan det är en ny månad. Vi har i allafall gått in i Februari, en kort månad och snart har även halva den också sprungit förbi. Galet! :)
Våren närmar sig iallafall med stormsteg.

Min helg har iallafall varit kanoners.. helt super. Fredagen började med ett glas vin efter jobbet tillsammans med en god vän, sedan köpte jag på mig allt onyttigt man kan tänka sig för att bänka mig framför let´s dance (jaa.. jag är ju fast i det underbara underhållningsprogrammet) Dock han jag bara landa, äta lite choklad innan en övertaggad Linda ringde och hade förfest hemma.. Så 60 miniter senare var jag färdig sminkad och dressad för att hoppa in i taxin, så åkte iväg till lobby, drack några drinkar, träffade lite hotel/restaurang folk och hade det allmänt trevligt. Vid 03 tiden kände jag mig ganska så klart, så en hambugare fick följa med mig hem tillsamamns med Rebecca i telfonen.

Vaknade med hjärtat i halsgropen kl 14.15... 14.15... Det har aldrig hänt att jag har sovit så länge.. och plötsligt var kl 17, om jag hittade upp i taket, snurrade runt eller somnade om vet jag inte. :) Men det blev iallafall melodifestivalen med flickorna, hallonsoda i coctailsglas och ostbågar.. avslutade kvällen/natten med att se MammaMia the movie, en sjukt bra, romantisk, rolig och galen tjejfilm som alla kan känna igen sig i på något sätt.

Idag är det söndag. Jag har städat och har tvättis nu, finfint väder är det också.. kaaanske blir det en promenix? :)
Veckan kommer iallafall att bistå av jobb, både dag plus kvällspass, energin är på topp och livet känns ruggit bra just nu. Hoppas att ni känner detsamma! Jag MÅSTE lära mig att ladda upp bilder, det blir nog lite roligare att läsa om mitt händelserika(?) liv ;)

Btw, ska hämta ut min nya iphone i veckan.. jag har glömt att berätta det, men jag skaffade mig en sån där iphone, har alltid sagt att jag aldrig skulle skaffa en, men så var jag och kära mamma på stan en dag, sedan vet jag inte vad som hände, men jag kom hem med tårfyllda ögon och en liten ask innehållande en gigantisk "telefon/dator". 4 dagar senare så var den paj och borta.. Herregud, tackar gudarna för att jag hade en drulle försäkring, så polisanmälan och allt var det innebär, för att sedan skicka in alla papper 1 ½ månad försent. (Jag är ganska dålig på sånt där trams:p)
Nu har allafall en ny telefon kommit till butiken som jag ska hämta ut, vilken innebär att någon gång under veckan kommer jag sitta där igen, stirra på den gigantiska "telefonen" och skaka av rädsla.. :D
Så lycka till till mig från mig säger jag nu.
Hoppas att eran helg varit superduperfantastiskbra!
Käääärlek/Daniella

RSS 2.0